Selecteer een pagina

Workshops

Mijn aanbod van workshops verschilt per seizoen. In de winter maken we bijvoorbeeld een warme haarband en in de zomer een vrolijke zonneklep of haardecoratie. 

Workshop haardecoratie en zonneklep op 22 & 23 april

SanaVera oncopsychologie en hoedenmaakster Erna Wouters slaan de handen in één en organiseren voor het goede doel een gezellige workshop zonneklep of haardecoratie maken. De workshop vindt plaats op 22 en 23 april in Rotterdam. Met een zelfgemaakte zonneklep of haardecoratie is jouw outfit voor de zonnige zomer helemaal compleet!  

De opbrengst van de workshop komt ten goede aan de Soul Search Foundation, een stichting die jongvolwassenen na kanker steunt bij het oppakken van hun leven. Deze ingrijpende ziekte heeft vaak langdurige gevolgen die het lastig maken om verder te gaan. Zowel SanaVera als Erna Wouters dragen deze stichting een warm hart toe en zetten zich graag belangeloos hiervoor in.  

Lees snel verder voor alle informatie of meld je aan via info@soulsearchfoundation.nl. 

Kiest u de haardecoratie of zonneklep?

Tijdens de workshop kunt u kiezen tussen een haardecoratie of een zonneklep. We maken gebruik van diverse luxe hoedenmaterialen zoals sinamay en voile, en decoreren met bloemen, kralen, lintjes en veren. Om de haardecoratie te dragen, bevestigen we deze op een haarband of diadeem. Ook het is het mogelijk om de decoratie met een kammetje in je coupe te schuiven.

De  zonneklep maak je van prachtige sinamay. Een mooi en heel licht gaasachtig materiaal waar ook zomerhoeden van gemaakt worden. De zonneklep draagt heel comfortabel, is erg licht en staat vrolijk. Ook het lezen van een boek wordt een stuk prettiger. Je gezicht wordt goed beschermd tegen de zon. En dat is belangrijk zoals we allemaal wel weten! 

Aanmelden & info 

De workshop kost € 125 en is inclusief materiaal, professionele begeleiding en gezellige afsluiting met bites en bubbles  in de sfeervolle hoeve van SanaVera. Geef bij aanmelden aan of je gaat voor de haardecoratie of de zonneklep.

Datum: 

  • Vrijdag:    22 april  19:30 – 22:30uur 
  • zaterdag: 23 april  14:00 – 17:00 uur.  

Locatie: Straatweg 171, Rotterdam Hillegersberg. 

Aanmelden kan via info@soulsearchfoundation.nl