Selecteer een pagina

Hallo allemaal,

Woensdag 1 juni, om 17:30 uur: Schrijf die datum alvast in je agenda!
Samen met Colori Shoes&Accessoires (dat herinneren jullie je vast nog wel, de winkel van de knalroze pumps die ik op Facebook toonde) heb ik een hele bijzondere avond voor jullie bedacht. Nog net voor de zomer helemaal is begonnen, organiseren wij speciaal voor jou en jouw vriendinnen, kennissen of collega’s een gezellige en kleurrijke avond in Rotterdam. Alice Kwaaitaal van Colori en ik vertellen jullie over “de schoen en de rand”; een presentatie over hoeden en schoenen. Alice vertelt het ondernemersverhaal van Colori. Altijd al nieuwsgierig geweest hoe een hoed gemaakt wordt? Dat wordt uitgebreid toegelicht op deze avond, onder het genot van zomerse hapjes en sapjes. Al je vragen kun je aan ons stellen en als klap op de vuurpijl mag iedereen hoeden en zomerse zonnekleppen passen! En dat kost je helemaal niets!

Win een zonneklep!

Onder alle gasten wordt een klep verloot. Wie weet ben jij de gelukkige die met een vrolijke zonneklep de deur uit gaat!

Vrijblijvend kleuradvies en cadeaubon

Ontdek welke hoed en kleur het beste bij je past of laat je adviseren welke schoenen het beste passen onder je zomerjurk. Vragen staat vrij! Besluit je om schoenen te kopen? Alle deelnemers van dit event krijgen een cadeaubon ter waarde van €20,- !

We nodigen alle fans van Colori & Erna’s hoeden graag uit voor deze colorful night.

Kom je ook de zomer inluiden?

Zin in deze gezellige en kleurrijke avond? Meld je dan aan bij mij, via klantenservice@colorishoes.nl of bij de kassa van de brandstore van Colori.

We zien jullie allemaal graag op 1 juni om 17:30u bij Colori Shoes&Accessoires!
Karel Doormanstraat 326, 3012 GP Rotterdam

Wij hebben er zin in! Tot snel!

erna wouters