Trouwplannen?

Het lijkt wel of moeder natuur de liefde beïnvloedt: de zon is weer gaan schijnen en de aanvragen voor trouwaccessoires stromen binnen. Witte bruidshoeden, piepkleine haardecoraties, grote fascinators. Zoveel hoofden, zoveel hoeden. Alles is mogelijk! Voor iedereen is er wel wat.

Voordat ik aan de slag ga met een bruidsaccessoire bekijk ik samen met de bruid (of moeder, bruiloftsgast) de jurk. Welke kleuren gaat het om en welk model jurk wordt gedragen? Zijn er al bijpassende schoenen, is er al een tas bij gekocht? Dan begint het spannende, creatieve gedeelte. Waar gaan we voor?

Eerst laat ik altijd van alles zien. Ik adviseer ook om alles te passen. Want een hoed op het hoofd staat altijd verrassend anders dan een hoed in de hand. Tijdens het passen kijken we welk model de voorkeur heeft en het beste staat. Ook moet de draagster zich er prettig bij voelen. Vooral dat laatste is heel belangrijk. Ik heb ooit eens een klant gehad die naar een Koninklijke bijeenkomst moest, maar nog nooit een hoed had gedragen. Ze kam op haar racefiets, in haar sportkleding naar mij toe om een hoed uit te zoeken! Ze ging met een mooie fascinator de deur uit. Later stuurde ze nog een berichtje dat ze hem de hele dag heeft opgehouden. Dan denk ik: prima, missie geslaagd, je hebt de goede uitgezocht!

De meeste klanten komen echter niet op de racefiets of in hun trainingspak. Voor allemaal geldt veel passen, goed naar de kleuren kijken en naar de combinatie met de kleding. Maar ook de vorm van het gezicht is belangrijk. En het allerbelangrijkste is wel dat de hoed lekker draagt en u er zich prettig in voelt!

Ook opzoek naar een bruidshoed of -accessoire? Neem dan vrijblijvend contact met me op via info@ernawouters.nl of laat een berichtje achter! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *