Kunst-Event in Hofstede de Paradijshoeve

In het laatste weekend van november vindt voor de 2e keer een Kunst-Event plaats in Hofstede de Paradijshoeve in Ridderkerk. Enthousiast door alle positieve reacties van de bezoekers van het 1e Kunst-Event, dat vorig jaar november werd georganiseerd, wordt er hard gewerkt om er ook dit jaar een succes van te maken.

Kunst voor het goede doel: Stichting Vluchtelingenwerk

Tijdens het 2-daagse evenement zullen verschillende kunstenaars uit de regio hun werk in de Paradijshoeve exposeren. De meeste kunstwerken zijn te koop en alle deelnemende kunstenaars en de eigenaars van de Paradijshoeve dragen 10% van de omzet af aan Stichting Vluchtelingenwerk in H-I-Ambacht en Ridderkerk.

Jong talent van de kunstacademie en muziekschool!

Ook is er dit jaar ruimte gegeven aan drie leerlingen van de kunstacademie om hun werk te laten zien. Er is dus een ruime diversiteit aan kunst te bezichtigen. Van schilderijen en beelden, tot tassen en shawls en nog veel meer. Dit alles smaakvol uitgestald in de mooie hofstede. Er zijn diverse live-muziekoptredens en dit jaar doen ook enkele leerlingen van de Ambachtse Muziekschool mee. Er worden kunsttours georganiseerd en ook voor een lekker hapje en drankje wordt gezorgd.

En voor wie Hofstede de Paradijshoeve (nog) niet kennen is er weer de mogelijkheid een rondleiding te krijgen door de eigenaar.DSC_7597

De entree is 5 euro (inclusief koffie, thee of fris). Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie vindt u op de website (www.hofstededeparadijshoeve.nl) en op Facebook (Kunst Event Hofstede de Paradijshoeve). Voor vragen kunt u terecht bij Mariëtte Bloem tel. 06 113 707 15.

Adres: Hofstede de Paradijshoeve, Oostmolendijk 82A, 2986 AA Ridderkerk
Zaterdag 26 november 10.30 – 17.00 uur en zondag 27 november   11.00 – 17.00 uur

U bent van harte uitgenodigd!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *