Collectie

Bekijk hier een gedeelte van Erna’s collectie met verschillende hoeden in alle kleuren en materialen.

In de collectie zijn een groot aantal hoeden te zien die tentoongesteld zijn tijdens de Kunstroute Ridderkerk 2015.

Voor een aantal foto’s heeft Erna samengewerkt met professioneel modefotograaf Salvador Pozo. Bekijk zijn werk op zijn website.

Scroll verder naar beneden voor foto’s van diverse hoeden en haardecoraties.

Hoeden: het eerste product waar Erna mee begon. Zij maakt alles zelf, met de hand, in haar atelier aan huis. Doorgaans werkt zij op aanvraag, maar wanneer Erna inspiratie heeft of een origineel idee, dan gaat zij gerust ook aan de slag met wat hoeden.

De hoeden stelt zij tentoon in haar atelier en bij diverse exposities. Op afspraak bent u van harte welkom in het atelier! Geniet hier alvast van een voorproefje met deze fotogalerij.

Erna Wouters is gespecialiseerd in haardecoraties. Deze worden gemaakt van de meest uiteenlopende materialen. Over het algemeen worden dezelfde materialen gebruikt als voor hoeden. Denk aan buntal en organza.

Voor sommige mensen is de stap naar het dragen van een hoed te groot. Een haardecoratie is dan een prima tussenmaat. Een haardecoratie kan geheel op maat worden gemaakt en naar uw wensen worden afgewerkt. U kunt helemaal meedenken met het ontwerp, materialen, kleuren en details. Even geen inspiratie? Dan staat Erna graag klaar met advies.

Een gedachte over “Collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *